Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Dobrodelni pohod – Ljubljana

1 decembra, 2019 @ 11:00 dop - 2:00 pop

Hej , hej …Si za dobrodelni pohod?!

Posredujem vabilo 😉

P.S.: Se mi javiš na zs ali na 041 644 521, da se ne bova zgrešili?!

˝Ker se že zelo približujemo našemu dobrodelnem pohodu 10.000 korakov za nas in za vas!, ki bo 1. decembra, vas obveščam o podrobnostih poteka poti in vsebini dogodka:

Namen dobrodelnega pohoda je že drugo leto zapored pomagati otrokom iz socialno šibkih družin iz področja Centra za socialno delo – Enota Grosuplje.

Skupina predanih, vestnih in marljivih prostovoljcev pod strokovnim vodstvom mag. Braneta Škerjanca in  Centra za socialno delo Ljubljana, enota Grosuplje, se trudijo, da njihovo delo teče v pravo smer, najde in prepozna  pot do mladostnikov v njihovih stiskah in izzivih.  Otroci prihajajo iz različno urejenih  in manj urejenih družin. Živijo skromno in so mnogokrat tudi prejemniki  denarnih pomoči, paketov Rdečega križa in Karitasa, ali kako drugače prizadeti. Vse pogosteje se srečujejo tudi s pomanjkanjem ljubezni, sprejetosti in mehkih veščin.

Skupno ustvarjajo in pripravljajo delavnice, ki pomagajo razvijati njihove talente, sproščenost, socialnost in boljšo samopodobo. Dvakrat letno pripravijo vikend tabore, kjer se udeležencem lahko še bolj intenzivno posvečajo. Mnogi prostovoljci skrbijo tudi za učno pomoč in druženja z mladostniki.

Z našimi denarnimi sredstvi ne moremo rešiti vseh in vsakogar, pa vendar je naš skupen cilj več otrokom pokazati življenje, v katerem bodo sami nekoč znali najti srečo.

 

V upanju in pričakovanju, za iskrice v očeh mladostnikov, se vam že vnaprej zahvaljujemo za vašo dobrodelnost.

 

Zbirno mesto:

Ob 11.00 Mini Café Golf – Prak Tivoli

Od 11.00 – 11.30 Zbiranje denarja (3,00 EUR na udeleženca). Vsak udeleženec bo prejel trak iz flisa z logotipom XS.

11.30 Slavnostna predaja čeka strokovnemu vodji

11.45 Skupinska fotografija

12.00 Začetek pohoda (v prilogi si lahko ogledate potek poti), skupinska fotografija na Ljubljanskem gradu

14.00 Zaključek pohoda  – Mini Café Golf, Park Tivoli

 

Potek poti:

Zbirno mesto bo v Parku Tivoli – Mini Golf Café – 1.12.2019 ob 11.00

Vse Platine in višje kvalificirane naprošamo, da zberejo donacije od ljudi iz svoje skupine, torej od vsakega, ki se bo udeležil pohoda in skupen znesek prinesejo na sam dogodek. Amway bo podvojil znesek udeležencev na pohodu.

 

V prilogi vam pošiljam traso pohoda, da boste lažje sledili samemu poteku.

Prav tako pošiljam še pisni opis poti:

 

Začetek Park Tivoli – Mini Golf Café – začetek pohoda bo ob 12.00.

Nato se bomo napotili po sprehajalni poti do Jakopičevega sprehajališča, kjer se bomo obrnili levo proti podhodu mimo Narodne Galerije po Cankarjevi ulici mimo Name, po Čopovi do Prešernovega spomenika.

Nato nas bo pot vodila mimo Tromostovja po Stritarjevi ulici do Magistrata, kjer bomo zavili levo po Ciril- Metodov trgu do Študentovske ulice, kjer bomo zavili desno in se začeli vzpenjati na grad.

Ta pot nas pripelje direktno do Ljubljanskega gradu, kjer se bomo obrnili in šli nazaj po isti poti do manjšega razpotja (po lesenih zelo položnih stopnicah), kjer bomo zavili levo in se spustili po Ulici na grad proti Cerkvi Sv. Florjana na Gornjem trgu. Tu bomo zavili desno in šli do Starega trga, nato levo do Levstikovega trga, prečkali cesto in se sprehodili po  Grudnovem nabrežju do prvega krožnega križišča na Prulah, kjer bomo zavili desno čez most in se po Trnovskem pristanu vračali proti Kongresnemu trgu. Pot bomo nadaljevali mimo Brega ob Ljubljanici do Ljubljanskega Dvora, kjer bomo zavili levo na Kogresni trg, usmerili se bomo proti podhodu do Maxija mimo Cankarjevega doma na Erjavčevo cesto, pod podhodom do križišča Erjavčeve, Škrabščeve in ulice 27. Aprila, kjer bomo zavili desno v Park Tivoli nazaj do naše začetne točke Mini Golf Café.

 

Naredite nekaj zase in za mladostnike in se nam pridružite na našem dogodku 10.000 korakov za nas in za vas!

 

Lep pozdrav,

Podrobnosti

Datum:
1 decembra, 2019
Ura:
11:00 dop - 2:00 pop
Scroll to Top