Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Zasijte od znotraj navzven

11 decembra, 2019 @ 9:00 dop - 11:00 dop

Vabljene vse, ki se želite malo podružiti, razvajati, smejati, nekaj novega naučiti 🙂

Zasijte od znotraj navzven 

IDRIJA, 11.12.2019 od 9h – 11 h

Zagotovo ste že kdaj srečali koga, ki vas sicer ni pritegnil s svojim videzom, ampak s prav posebno energijo, ki jo je izžareval? Če se sami dobro počutimo v svoji koži, potem to sijemo navzven, kar zagotovo opazijo tudi ljudje okrog nas. Že na splošno se počutimo bolje, kar se potem odraža tudi na našem zunanjem videzu.

Po drugi strani pa se pogosto zgodi, da energija ljudi, ki ogromno vlagajo v svoj zunanji videz, a njihova notranjost in zunanjost nista v harmoniji, preprosto ni pristna. Vsi bi bili radi videti dobro, a privlačen zunanji videz še ne zagotavlja tudi tiste prave pristnosti, ki pa resnično nekaj šteje. Ko pa najprej poskrbimo za svojo notranjost, bomo popolnoma avtomatično zasijali tudi navzven. Nič ni lepšega kot videti človeka, ki je poln topline in ljubezni do sebe in celega sveta. Taki ljudje oddajajo zares posebno energijo ter znajo ceniti vse, kar imajo in kar so – in vsa ta hvaležnost kar sije iz njih ter jih dela neskončno lepe.

Kako torej zasijati od znotraj navzven in ljudem okoli sebe pokazati svojo resnično lepoto?

Bodite pozitivni

Če se utapljate v negativnosti, zagrenjenosti in samopomilovanju, v vašem življenju zaradi tega preprosto ni prostora za lepoto in pozitivno energijo. In to opazijo tudi ljudje okrog vas. Pozitivne afirmacije so vam pri razreševanju teh vzorcev lahko v veliko pomoč. Izberite si katero od afirmacij in jo ponavljajte toliko časa, dokler ne bo postala del vas. Afirmacije se vam bodo morda na začetku zdele smešne in brez pomena, a če boste vztrajni, boste vanje začeli resnično verjeti, to pa se bo potem izražalo na vseh ravneh vašega življenja. Rezultati vas lahko (zelo prijetno) presenetijo.

Odpustite si

Če ne razčistite s svojo preteklostjo in vsemi težavami, potem se te le kopičijo v vašem življenju in vam preprečujejo rast ter možnost za spremembe. Ko enkrat odpustite sebi in drugim, se osvobodite strahu in jeze. Odpuščanje vam bo dalo veliko pozitivne energije, notranjega miru in resnične lepote.

Sprejmite se

Veliko ljudi, ki tako navznoter kot navzven preprosto sije, ni bilo takih že od nekdaj. Nemalo kdo je šel v življenju preko številnih ovir, naredil veliko napak in včasih že tudi skoraj obupal. Veličina teh ljudi je, da so se znali izvleči iz težkih situacij in postati oseba, kakršna so želeli biti. S tem, ko sprejmete sami sebe, se naučite sprejemati tudi svoje napake ter končno spoznate, da ste takšni, kakršni ste, popolnoma dovolj dobri. Sprejemanje sebe vam ravno tako omogoči, da se nehate gnati za številnimi nedosegljivimi družbenimi standardi.

Imejte se radi

Ljubezen do sebe pomeni, da se znamo resnično sprejeti – z vsemi pozitivnimi in negativnimi lastnostmi. Ljubezen do sebe se ne zgodi kar tako, ampak jo ustvarimo sami. Zato imejte radi svoje telo in ga resnično spoštujte. Nudite mu hranilno bogato hrano, skrbite za redno gibanje, prav tako pa ne zanemarite niti svoje duševnosti. Redno meditirajte, bodite prisotni tukaj in zdaj, skrbite za redno sproščanje. Jasno postavite meje in se naučite reči ne, ko je to potrebno, predvsem pa naj bo v vašem življenju prostor le za tiste ljudi, ki pozitivno vplivajo na vas in vas polnijo s pozitivno energijo.

Vedno bodo ljudje, ki bodo videti bolje od vas, ki bodo bolj vitki, premožnejši, pametnejši, zato se že enkrat nehajte primerjati z drugimi in sprejmite to, kar imate. Neprivlačni nismo zaradi gubic, sivih las in kakšnega kilograma preveč, ampak se odgovor skriva v naših mislih in odnosu do življenja. Če vaš notranji in zunanji svet ne sodelujeta tako, kot bi morala, potem vaša zunanja lepota preprosto ne bo izpadla pristna.

Ko pogledate vase in ste resnično iskreni sami s sabo, kaj vidite?

*VIR : Revija Utrinek

Vabljene v našo družbo. Prijava na info@soulfood.si ali na 041 644 521. Dogodek je brezplačen.

Podrobnosti

Datum:
11 decembra, 2019
Ura:
9:00 dop - 11:00 dop
Scroll to Top