O knjigi MALA MAL`CA

 

KAJ JE MOJ NAMEN:

Po večletnem boju s prekomernimi kilogrami sem našla način, ki verjamem, da je primeren za vsakogar, če je le pripravljeni poizkusiti. Vedno sem se ukvarjala s področjem osebnostne rasti, nikoli pa nisem mislila, da mi bo ravno to znanje toliko pomagalo na moji poti hujšanja.

Vedno sem mislila, da je vse odvisno samo od hrane. Pa ni! Verjamem, da je vsaka pot prava pot in da smo za svoje življenje odgovorni sami.

Verjamem da, če se učite na mojih napakah in na napakah drugih, da si tako lahko prihranite ogromno časa. Najbolj pomembne “napake” so zbrane v tej knjigi.

Vendar POZOR! To ni samo knjiga! To je priročnik, ki te premakne naprej! Priročnik, ki ti da misliti, ki ti da zagon, ti pomaga narediti prvi korak k srečnejši osebi! Želiš spremembo?

 

DA! Želim si spremembo v svojem življenju!

Naročam knjigo MALA MAL´CA : TUKAJ

 

Te zanima kako je meni to uspelo?
s spremembo načina razmišljanja (vzorci, prepričanja, tehnike, metode,…)
s spremembo hrane (ne, nobenih praškov…najprej polnozrnati obroki in manjše količine, kasneje LCHF način prehranjevanja)
• uskladitev z rekreacijo ( moj mož je prvih 25 kg izgubil na kavču z zlomljeno nogo)

V knjigi opisujem tehnike, metode in postopke, ki sem jih jaz delala na mojem potovanju do – 50 kg.

 

S POSLUŠANJEM TEBE in tvojih želja, ti lahko nudim POMOČ in PODPORO. Samo tako lahko skupaj prideva do CILJA. Imaš IZBIRO in MOŽNOST, da skupaj narediva SPREMEMBO!

Kako?

Preveri razne mentorske programe. Skrivajo se TUKAJ.