POSEBNI PAKET

Samo ob tej priložnosti danes in tukaj, sem zate pripravila paket, ki ti bo omogočil veliko HITREJŠO IN LAŽJO POT DO CILJA:

Knjižna uspešnica: Mala Mal`ca

Po večletnem boju s prekomernimi kilogrami sem našla način, ki verjamem, da je primeren za vsakogar, če je le pripravljeni poizkusiti. Vedno sem se ukvarjala s področjem osebnostne rasti, nikoli pa nisem mislila, da mi bo ravno to znanje toliko pomagalo na moji poti hujšanja.

Vedno sem mislila, da je vse odvisno samo od hrane. Pa ni! Verjamem, da je vsaka pot prava pot in da smo za svoje življenje odgovorni sami.

Verjamem da, če se učite na mojih napakah in na napakah drugih, da si tako lahko prihranite ogromno časa. 

Cena: 35,99 € 

Rokovnik : Čez 100 dni bom 100% boljša

Če slediš postopku, tehnikam in metodam, ter vsak dan narediš samo 1 stvar za katero veš, da se boš po njej bolje počutila in pri teh vztrajaš 100 dni, ne more biti drugače, kot da si 100 % boljša, kot si bila na začetku.

Sama sem šla skozi celoten postopek, skozi vseh 100 dni ( torej skozi vseh 100 % ), ki jih v tem priročniku opisujem.

Verjamem, da ti bodo tehnike in metode, ki sem jih sama preizkusila in nato tudi uporabila, zelo pomagale na poti k temu, da zaživiš boljše,
srečnejše življenje v katerem se tudi dobro počutiš.

Cena: 19,90 € 

Posvet 1 na 1 samo za vas

Osebni posvet, ki traja pol ure in v katerem se naredijo že prvi premiki… Spoznali boste del sebe, ki ga morda do sedaj sploh niste opazili… Vredno vsake minutke. Žal si premalo krat vzamemo trenutek zase, se ozremo vase in damo vrednost tistim vrednotam, ki nam pomagajo zrasti, ki nas podpirajo in nas opogumljajo…

Cena: 35,00 € 

Mini delavnica za Maxi rezultate

Cena: 55,00 € 

Vrednost paketa  =  145,98 €

ampak… ker ti želim, da dosežeš svojo pot na hiter in najlažji način,

ti v sklopu tega projekta podarim 95,98 €

5/5

Ureja: Maja Golob Mala malca 2019, https://soulfood.si/ 

Scroll to Top