PREDSTAVITEV METODE – Mala Mal`ca

Vabljeni na predstavitev metode, s katero sva skupaj s partnerjem izgubila skoraj 100 kilogramov!

Ljubljana, Vodovodna cesta 99a, od 18 – 19.30 ure

Presenečenje, navodilo za udeležbo in plačilo kotizacije 15 €,  vas čaka na vašem el. naslovu (v kolikor ne vidite sporočila preverite zavihek promocije ali spam).

Prosimo, če datum vpišete po sistemu leto-mesec-dan…Hvala.

Metoda MALA MAL'CA

Iz prve roke boš dobila potrebne tehnike, metode in znanja, da se boš sama lahko uspešno soočala z izzivi vsakdanjega življenja in postala zmagovalka svojega življenja – ne glede na spol, izobrazbo ali prepričanje. 

Zdravo, uspešno, vznemirljivo in izpolnjeno življenje je v tvojih rokah!

Dovoli, da ti pomagam, kot sem že mnogim…

Na predstavitvi Mala mal`ca prejmeš:

1 beseda, 1 stavek, 1 knjiga, 1 misel,… ki vam lahko spremeni življenje danes 🙂 Rezervacijo vaše prisotnosti opravite s klikom na spodnji gumb in plačilom 15 eur.

Samo ob tej priložnosti danes in tukaj, sem zate pripravila paket, ki ti bo omogočil veliko HITREJŠO IN LAŽJO POT DO CILJA:

Knjižna uspešnica: Mala Mal`ca

Po večletnem boju s prekomernimi kilogrami sem našla način, ki verjamem, da je primeren za vsakogar, če je le pripravljeni poizkusiti. Vedno sem se ukvarjala s področjem osebnostne rasti, nikoli pa nisem mislila, da mi bo ravno to znanje toliko pomagalo na moji poti hujšanja.

Vedno sem mislila, da je vse odvisno samo od hrane. Pa ni! Verjamem, da je vsaka pot prava pot in da smo za svoje življenje odgovorni sami.

Verjamem da, če se učite na mojih napakah in na napakah drugih, da si tako lahko prihranite ogromno časa. 

Cena: 35,99 € 

Rokovnik : Čez 100 dni bom 100% boljša

Če slediš postopku, tehnikam in metodam, ter vsak dan narediš samo 1 stvar za katero veš, da se boš po njej bolje počutila in pri teh vztrajaš 100 dni, ne more biti drugače, kot da si 100 % boljša, kot si bila na začetku.

Sama sem šla skozi celoten postopek, skozi vseh 100 dni ( torej skozi vseh 100 % ), ki jih v tem priročniku opisujem.

Verjamem, da ti bodo tehnike in metode, ki sem jih sama preizkusila in nato tudi uporabila, zelo pomagale na poti k temu, da zaživiš boljše,
srečnejše življenje v katerem se tudi dobro počutiš.

Cena: 19,90 € 

Posvet 1 na 1 samo za vas

Osebni posvet, ki traja pol ure in v katerem se naredijo že prvi premiki… Spoznali boste del sebe, ki ga morda do sedaj sploh niste opazili… Vredno vsake minutke. Žal si premalo krat vzamemo trenutek zase, se ozremo vase in damo vrednost tistim vrednotam, ki nam pomagajo zrasti, ki nas podpirajo in nas opogumljajo…

Cena: 35,00 € 

Mini delavnica za Maxi rezultate

Cena: 55,00 € 

Vrednost paketa  =  145,98 €

5/5

Cena paketa namesto 145,98 €
je zate DANES samo 50 €

Ureja: Maja Golob Mala malca 2019, https://soulfood.si/ 

Scroll to Top