PRIPOROČILO

Dobro je vedeti, preden začneva z preobrazbo:

Razumem, da vloga Maje Golob in celotnega programa NI predpisovanje ali ocenjevanje mikro in makro hranil, zagotavljanje zdravstvene oskrbe; prehranska ali zdravstvena terapija; ali diagnoza, zdravljenje kakršnih koli bolezni, stanja ali druge fizične ali duševne bolezni človeškega telesa. Namesto tega naj program služi kot mentor in vodnik, ki strankam pomaga doseči cilje tako, da jim pomaga oblikovati in vpeljati trajnostne pozitivne spremembe življenjskega sloga. Razumem, da Maja Golob ne deluje v vlogi zdravnika, dietetika, psihologa ali kakršnega koli drugega licenciranega strokovnjaka. Nasveti, ki jih Maja Golob da, niso nadomestilo za nasvete strokovnjakov. Če sem v oskrbi zdravstvenega delavca, ali trenutno uporabljam zdravila na recept, razumem, da se moram o vsem prej posvetovati z mojim zdravnikom. Moja odločitev za delo z Majo Golob ni mišljeno kot nadomestilo za delo z usposobljenim zdravstvenim delavcem in tako sem za vse posledice odgovoren/na sam/a.

OSEBNA ODGOVORNOST

Potrjujem, da sprejemam polno odgovornost za svoje življenje in dobro počutje, kot tudi za zdravje in dobro počutje svoje družine in otrok ter vse odločitve, ki jih bom naredila med ali po tem programu.

Prevzemam tveganja, ki se lahko pojavijo v povezavi s tem programom, vključno s tveganjem poskušanja nove hrane ali prehranskih dopolnil, in tudi tveganj, ki so povezani z spremembami življenjskega sloga. Majo Golob  odvezujem odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi lahko nastala v povezavi s tem programom.

Podpis stranke :

Kraj, datum :

Mala mal´ca, Maja Golob s.p.

Beblerjeva 8

5280 Idrija

GSM : 041 644 521

mail : besoulfood3@gmail.com

majcika.golob@gmail.com

S spoštovanjem!                                                                                        Maja Golob