❤ Projekt #5000 – free ❤

Verjamem, da se vse ženske od 18 – ega leta starosti ( nekatere že prej), začnejo ukvarjati z svojim izgledom. S svojo težo. Mislim, da nam je to kot ženskam, resnično stalni izziv.

Vsak dan se gledamo v ogledalo, telovadimo kot nore, izogibamo se hrani, slabo se počutimo,… vse z namenom, da si bomo všeč, da bomo shujšale oz. da bomo všeč drugim. Rade bi se boljše počutile v svojem telesu, saj smo dnevno bombardirane s strani prehranske in modne industrije, kako naj bi izgledale, kako naj bi se obnašale, kaj naj bi oblekle.

Glavni problem s katerim se soočajo je, da se večina nimajo rade, kar velikokrat vodi do anoreksije oz. bulimije. Če poslušamo televizijo, je danes ženskina najboljša možnost, da si bo všeč, da se loti hujšanja z tabletami oz. praški, vendar se ne zavedamo, da s tem izgubljamo samo v denarnico in tudi da tako škodujemo našemu zdravju.

Delavniki se daljšajo, naši izgovori tudi, vedno več sedimo, večno smo utrujeni, tako da smo na račun tega tudi debelejši. Če misliš, da je lažje vzeti tableto proti debelosti/ bolečinam/ razne praške za hujšanje na račun tvojega zdravja, sreče, veselja, potem mi dovoli, da ti predstavim PROJEKT # 5000 – Mala mal`ca!

Njegov namen je, da skupaj pridemo do pozitivnih rezultatov tako, da bomo izgubili 5000 kilogramov.

S tem bomo celotnemu svetu, sebi in miljardnim verigam dokazali, da smo močne, da verjamemo, da smo same zase odgovorne in da bomo tisti privarčevani denar, ki ga ne bomo porabile za razne tablete oz. praške raje uporabile za nakup nove garderobe in si še s tem dokazale, da same sebi kreiramo svoje življenje, da si zaslužimo biti SUHE, SREČNE, ZDRAVE IN VESELE.

Vabim TE na skupno potovanje, kjer bomo izgubili 5000 kilogramov in naredimo to akcijo največjo, ki smo ji bili kdaj priča! Verjamem, da smo skupaj močnejši! Skupaj smo rezultat svojih prepričanj!

Verjamem in delujem po dveh principih:

    1. 3P principu : Posluh, Pomoč, Podpora

    2.  ter 3C principu : Change ( sprememba), Chance ( možnost), Choice ( izbira)

Prva točka je moje delo! Moj namen je, da ljudem izboljšam kvaliteto življenja. Dodala bom še ogromno slastnih receptov, te spodbujala, da narediš nekaj zase in to ČISTO BREZPLAČNO!

Se mi pridružiš?

 V  FB skupino PROJEKT #5000 – Mala Mal´ca se lahko priklučiš TUKAJ brezplačno z odgovorom na vprašanja, ki jih najdeš ob vstopu v skupino.

Potem je druga točka tvoje delo!

Kako? Izpolni pogodbo, ki jo dobiš na tej spletni strani ter jo pošlji na moj e-naslov. Nato pa mi pridno vsakega 15. v mesecu javljaj koliko kg si izgubila. Jaz bom poskrbela, da se bo naš števec izgubljenih kilogramov obračal v pravilno smer.

Prijavi se ZDAJ preko povezave k pogodbi, KI JO DOBIŠ  TUKAJ

Pošlji mi jo na : besoulfood3@gmail.com

DA! Želim si spremembo v svojem življenju!

Hvala!